Wijn en spijs avond aan zee

21.09.'16 ~ Geen categorie

In samenwerking met Hollander in Wijnen organiseren wij een Wijn en spijs avond aan zee.

Vrijdag 14 oktober komt dhr. Panman onder het genot van een 4- gangen menu, toelichting geven over de wijnen van zijn wijnhuis, Château Rives-Blanques.

Château Rives-Blanques

Aan de voet van de Pyreneeën ligt Château Rives-Blanques. Het domein ligt op 10 km ten zuiden van Limoux op een hoogte van 350 meter met een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergtoppen. Eén van die bergtoppen gaf het Château zijn naam Rives-Blanques. Opvallend is dat Rives-Blanques uitsluitend witte druiven verbouwd: Chardonnay, Chenin Blanc en Mauzac. Een deel van de wijngaarden wordt momenteel aangepast voor biologische wijnbouw.

Jan en Caryl Panman begonnen hun avontuur 20 jaar geleden, en hebben in die tijd een uitstekende naam als wijnproducent opgebouwd. De wijnen wonnen al tal van prijzen en staan jaar in jaar uit in de Guide Hachee. Tijdens deze wijn & spijs avond zal dhr. Panman toelichting geven over de wijnen.

Wijn en Spijs avond

De avond begint om 19:00 uur met aan een aperitief en een amuse daarna een 4-gangen diner met bijpassend wijnarrangement voor €69,50
Reserveren voor de wijn & spijs avond kan vanaf nu, bel 071-4075113 of stuur een mail naar info@kw106.nl.